Fiets terug naar de startpagina   Klik op de foto voor een vergroting Klik op de foto voor een vergroting Klik op de foto voor een vergroting
   
 
De Minerva-Route
De Minerva-Route: Een weekje fietsplezier!
De Minerva-Route: Een midweek 'Puur Natuur'
De Minerva-Route: Een midweek 'Op en top Cultuur'
De Minerva-Route: Een midweek 'Limburgse Welvaart'
De Minerva-Route: Een weekendje fietsplezier
Info aanvragen en boeken
De Gastgezinnen
Het grote fotoboek
Het gastenboek
Onze Partners
Contacteer ons
   
De drie gastgezinnen
 
 
   
DE DRIE GASTGEZINNEN,
SAMEN MET DE GASTENVERBLIJVEN MOGEN ER ZIJN!
 
Jeanne en Martin
Jeanne en Martin heten je welkom in 'Op de Wal'. Sinds enige jaren leiden ze hun eigen gastenverblijf in het Maasland. Dit verblijf is toonaangevend voor de regio. Het knusse landhuis met zijn frisse en zonnige tuin typeren de persoonlijkheid van je gastvrouw en gastheer.
Jeanne en Martin zijn vrolijke vijftigers die met gasten weten om te gaan. Iedereen heeft het hier werkelijk naar zijn zin.
Klik op de foto voor een vergroting
 
Klik op de foto voor een vergroting Monique en Guy
Monique en Guy heten je welkom in 'Den Oversten Mantel'. Dit gastenverblijf heeft dat 'ietsje' anders. Je gastvrouw en gastheer zijn lieve en zorgzame jonge vijftigers. Net dát zal je hier ervaren. Gasten zijn hier koningen in huis en worden met de mantel der liefde toegedekt.
Monique en Guy zorgen er voor dat het je aan niets zal ontbreken. Je geniet niet alleen van mens en omgeving want in het rijke Haspengouw wordt elke dag een feest!
 
Chris en Edgard
Chris en Edgard heten je welkom in 'Domein Steenveld'. Het gastenverblijf ligt aan de rand van een bos en toch op loopafstand van het centrum van Beringen. De groene rust en gezelligheid van de Limburgse Kempen vind je hier terug.
Chris en Edgard zijn bezadigde maar ondernemende zestigers die alvast je verblijf naar je zin zullen maken. Het wordt pure verwennerij!
Klik op de foto voor een vergroting
 
De uitbaters van de drie gastenverblijven zijn gediplomeerde 'Exploitanten van Plattelandstoerisme'. De gastenverblijven kregen ook het fietslabel 2003 toegekend door 'Toerisme Limburg'.