Fiets terug naar de startpagina   Klik op de foto voor een vergroting Klik op de foto voor een vergroting Klik op de foto voor een vergroting
   
 
De Minerva-Route
De Minerva-Route: Een weekje fietsplezier!
De Minerva-Route: Een midweek 'Puur Natuur'
Je fiets door 2 regio's
Waar verblijven we?
Hoe werkt alles praktisch?
Het routeboek
Info & Boeking
De Minerva-Route: Een midweek 'Op en top Cultuur'
De Minerva-Route: Een midweek 'Limburgse Welvaart'
De Minerva-Route: Een weekendje fietsplezier
Info aanvragen en boeken
De Gastgezinnen
Het grote fotoboek
Het gastenboek
Onze Partners
Contacteer ons
   
Je fietst door twee regio's
DE LIMBURGSE KEMPEN
Uitgestrekte heidegebieden, bossen, vennen en beekvalleien geven je een zuiver beeld van het natuurschoon van de Limburgse Kempen.
Je laadt je batterijen weer op. Met volle teugen geniet je van de rust, stilte en geborgenheid van de natuur. Oude plassen zijn omgetoverd tot gebieden voor zachte recreatie. Je zult het ervaren!
Klik op de foto voor een vergroting
 
Klik op de foto voor een vergroting HET MAASLAND
Je maakt kennis met het waterrijke Maasland. De idyllische en soms grillige Maas geeft je een po�tisch beeld van deze regio. Je fietst zelfs door zijn winterbedding (de uiterwaarden). De sympathieke veerponten en voetveren accentueren nog het vleugje nostalgie. De statige jachthavens roepen droombeelden op van verre vakantieoorden.
 
Van de Limburgse Kempen naar het Maasland (en terug) trek je dwars door Limburg, door het 'Nationaal Park Hoge Kempen', een symfonie met ruimte voor natuur en kleur, ruimte voor schoonheid en rust, ruimte voor verscheidenheid en� onthaasting. Het is puur genieten van de wisselende omgeving. Deze twee tochten zijn ongeveer 65 km lang. Klik op de foto voor een vergroting